Zorgdragen voor het 
gehele inkoopproces

Als inkoper ben jij de schakel tussen je interne collega’s en onze leveranciers. Wij zijn voor deze functie op zoek naar een verbinder die zorgdraagt voor het gehele inkoopproces en het voorraadniveau. We zijn een internationale webshop wat een extra dimensie geeft aan deze job.

Wat ga je doen?

Je zorgt ervoor dat het voorraadniveau continu van een dusdanig niveau is dat dit bijdraagt aan een voorspoedige levering van bestelde producten. Omdat we momenteel hard groeien valt er zeker op inkoop nog veel winst te behalen. Samen met het team liggen er nog genoeg projecten waar je op gaat focussen. Te denken valt aan het optimaliseren van het retourproces, uitbreiden van leveranciers, verder digitaliseren van voorraadbeheer, etc. 

Indien nodig ondersteun je je collega bij het inkopen van de producten voor onze webshop én alles wat daar verder bij komt kijken. Hierbij is het van belang dat je het contact onderhoudt met de leveranciers zodat je telkens de best mogelijke deal krijgt.

Wij bieden

 • Allereerst een uitdagende baan binnen een leuk, jong bedrijf met prettige collega’s én volop ruimte voor professionele ontwikkeling en gezelligheid.
 • Prima thuiswerkbeleid
 • Een contract voor 40 uur per week (minder is bespreekbaar).
 • Een salaris dat past bij de bijdrage die je levert
 • 25 vakantiedagen per jaar
 • Een degelijke pensioenregeling
 • Reiskostenvergoeding
 • Secundair arbeidsvoorwaardenpakket afgestemd op jouw wensen en behoeftes

Wie ben jij?

 • ·Je hebt een relevante opleiding afgerond op HBO niveau
 • ·Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend in woord en geschrift;
 • ·Engels en Duits is een pre
 • ·Bij voorkeur heb je kennis van Exact
 • ·Je behoudt het overzicht in een groeiende organisatie die continu in beweging is
 • ·Je bent analytisch sterk
 • ·Je hebt een commerciële instelling (snelheid, contactuele eigenschappen, onderhandelen, enthousiast, energiek etc.)
 • ·Je werkt graag internationaal
 • ·Je kunt je eigen boontjes doppen
 • ·Bij voorkeur heb je enkele jaren ervaring met vergelijkbare werkzaamheden

Dit is waarom je bij ons wil solliciteren

25+ tevreden collega’s

Sinds we tien jaar geleden begonnen zijn, zijn we uitgegroeid naar een team van zo'n 25 collega's en nog steeds breiden we uit. We hebben een perfecte man-vrouw verhouding; 50% mannen en 50% vrouwen.

Persoonlijk budget

Elke collega ontvangt jaarlijks een budget wat ze mogen besteden aan datgene wat bijdraagt aan duurzame vitaliteit en persoonlijke ontwikkeling. We werken met een keuzemenu omdat elke collega andere wensen heeft omtrent vitaliteit en ontwikkeling.

Fruitbox

Het welzijn van onze collega's vinden we belangrijk en daar waar het kan willen we hier onze bijdrage aan leveren. Wekelijks wordt er een overheerlijke fruitbox geleverd waar iedereen gebruik van mag maken.

Thuiswerkbeleid

We begrijpen heel goed dat een goede werk-privé balans essentieel is om je werk goed uit te kunnen voeren. We hebben daarom een thuiswerkbeleid wat je de mogelijkheid biedt om enkele dagen vanuit huis te werken.  

Flexibele werktijden

Collega's op kantoor krijgen de kans om zelf te bepalen op welk tijdstip ze de werkdag starten. Dit mag tussen 8.00 en 9.00 uur zijn. Een privé afspraak voor of na werktijd is zo makkelijk te maken.

Gezellige uitjes en activiteiten

Jaarlijks kennen we een zomer bbq en een kerstdiner. Tussendoor organiseren we allerlei leuke evenementen, zoals een bordspelavond, een avondje karten of een heus voetbaltafeltoernooi.

Internationaal karakter

Doordat onze collega's van over de hele wereld komen spreken we intern Engels met elkaar. Dit geeft een extra dimensie aan de bedrijfscultuur en leidt soms tot leuke 'creatieve' uitdrukkingen.!

Direct solliciteren

  Dit is hoe solliciteren bij ons werkt:

  Solliciteren

  Heb je een leuke vacature gezien en wil je hier op reageren? Stuur je sollicitatie naar hr@vehikit.com. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Ons streven is om je binnen enkele dagen een reactie te geven.

  1e Gesprek

  Je 1e gesprek is met de desbetreffende manager en de HR adviseur waarvoor we je uitnodigen op ons kantoor om je beter te leren kennen en jij direct wat meekrijgt van de gezellige sfeer. Met internationale collega’s plannen we een 1e gesprek vaak online.

  2e Gesprek

  Is er een wederzijdse klik dan nodigen we je uit voor een 2e gesprek waarin we dieper ingaan op jouw ambities en raakvlakken met de functie en ons bedrijf. Dit plannen we graag snel na het 1e gesprek in zodat je kennis kunt maken met nóg meer collega’s.

  Arbeidsvoorwaarden

  Zijn we beiden nog steeds enthousiast dan nodigen we je uit voor een arbeidsvoorwaarden- gesprek. Wij zullen een passend voorstel doen waar jij hopelijk volmondig ja tegen zegt en we je mogen verwelkomen bij VehiKit!