Expert in op- en 
inbouwen van bedrijfswagens

Weet jij alles van het op- en inbouwen van bedrijfswagens? Vind je het leuk om deze kennis over te dragen? Ben je een enthousiast, energiek persoon met een positieve instelling?

Dan ben jij wellicht wel de persoon die wij zoeken voor onze gloednieuwe functie van inbouw adviseur.

Wat ga je doen?

Om onze dienstverlening nóg completer te maken willen we jou als expert inzetten in het adviseren hoe een bedrijfswagen optimaal ingericht kan worden en hoe onze accessoires gemonteerd kunnen worden. Dit doe je zowel online alsook op locatie.

Je takenpakket zal er als volgt uitzien:

 • Het beoordelen van technische montage uitdagingen en vraagstukken.
 • Het updaten en bijwerken van  montagehandleidingen, eventueel in samenwerking; met onze fabrikanten.
 • Maken van duidelijke instructievideo’s.
 • Ontwikkelen van (inhouse) trainingen voor onze montage partners.

Wij bieden

 • Allereerst een uitdagende baan binnen een leuk bedrijf met prettige collega’s én volop ruimte voor professionele ontwikkeling en gezelligheid.
 • Een contract voor 24 uur per week (woensdag is een vaste werkdag, overige dagen in overleg)
 • Goede arbeidsvoorwaarden
 • Prima thuiswerkbeleid
 • 25 vakantiedagen per jaar (obv 40-urige werkweek)
 • Een degelijke pensioenregeling
 • Reiskostenvergoeding
 • Secundair arbeidsvoorwaardenpakket afgestemd op jouw wensen en behoeftes
 • Een moderne werkomgeving inclusief bar waar we met de wekelijkse vrijdagmiddagborrel graag de werkweek met elkaar afsluiten

Wie ben jij?

 • Je hebt kennis van auto elektronica en het monteren van elektrische componenten
 • Je hebt bij voorkeur ervaring met het zelf inbouwen van bestelwagens
 • Je hebt een relevante opleiding (minimaal) MBO niveau afgerond, bij voorkeur richting autotechniek of vergelijkbaar
 • Je beschikt over sterke communicatieve vaardigheden zowel in woord als in schrift in het Nederlands en Engels.
 • Je bent zorgvuldig, proactief en beschikt over een positieve, no nonsens instelling.
 • Je woont binnen 1 uur reistijd van ons kantoor in Waalwijk of je bent bereid te verhuizen naar de omgeving.

Dit is waarom je bij ons wil solliciteren

25+ tevreden collega’s

Sinds we tien jaar geleden begonnen zijn, zijn we uitgegroeid naar een team van zo'n 25 collega's en nog steeds breiden we uit. We hebben een perfecte man-vrouw verhouding; 50% mannen en 50% vrouwen.

Persoonlijk budget

Elke collega ontvangt jaarlijks een budget wat ze mogen besteden aan datgene wat bijdraagt aan duurzame vitaliteit en persoonlijke ontwikkeling. We werken met een keuzemenu omdat elke collega andere wensen heeft omtrent vitaliteit en ontwikkeling.

Fruitbox

Het welzijn van onze collega's vinden we belangrijk en daar waar het kan willen we hier onze bijdrage aan leveren. Wekelijks wordt er een overheerlijke fruitbox geleverd waar iedereen gebruik van mag maken.

Thuiswerkbeleid

We begrijpen heel goed dat een goede werk-privé balans essentieel is om je werk goed uit te kunnen voeren. We hebben daarom een thuiswerkbeleid wat je de mogelijkheid biedt om enkele dagen vanuit huis te werken.  

Flexibele werktijden

Collega's op kantoor krijgen de kans om zelf te bepalen op welk tijdstip ze de werkdag starten. Dit mag tussen 8.00 en 9.00 uur zijn. Een privé afspraak voor of na werktijd is zo makkelijk te maken.

Gezellige uitjes en activiteiten

Jaarlijks kennen we een zomer bbq en een kerstdiner. Tussendoor organiseren we allerlei leuke evenementen, zoals een bordspelavond, een avondje karten of een heus voetbaltafeltoernooi.

Internationaal karakter

Doordat onze collega's van over de hele wereld komen spreken we intern Engels met elkaar. Dit geeft een extra dimensie aan de bedrijfscultuur en leidt soms tot leuke 'creatieve' uitdrukkingen.!

Direct solliciteren

  Dit is hoe solliciteren bij ons werkt:

  Solliciteren

  Heb je een leuke vacature gezien en wil je hier op reageren? Stuur je sollicitatie naar hr@vehikit.com. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Ons streven is om je binnen enkele dagen een reactie te geven.

  1e Gesprek

  Je 1e gesprek is met de desbetreffende manager en de HR adviseur waarvoor we je uitnodigen op ons kantoor om je beter te leren kennen en jij direct wat meekrijgt van de gezellige sfeer. Met internationale collega’s plannen we een 1e gesprek vaak online.

  2e Gesprek

  Is er een wederzijdse klik dan nodigen we je uit voor een 2e gesprek waarin we dieper ingaan op jouw ambities en raakvlakken met de functie en ons bedrijf. Dit plannen we graag snel na het 1e gesprek in zodat je kennis kunt maken met nóg meer collega’s.

  Arbeidsvoorwaarden

  Zijn we beiden nog steeds enthousiast dan nodigen we je uit voor een arbeidsvoorwaarden- gesprek. Wij zullen een passend voorstel doen waar jij hopelijk volmondig ja tegen zegt en we je mogen verwelkomen bij VehiKit!